Minatitlán

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Minatitlán inkluderar NH Coatzacoalcos, Best Western Brisa och Extended Suites Coatzacoalcos Forum baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Minatitlán genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Minatitlán

från 268 SEK
från 293 SEK
från 400 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 262 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Minatitlán är juli, med ett genomsnitt på 437 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 300 SEK per natt. Det är 4 % lägre än det genomsnittliga priset 315 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Minatitlán är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 24,8 °C/76,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 33,3 °C/91,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 19,4 °C/66,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Minatitlán är Minatitlan (MTT) (13,73 km).

Planera en resa till Mexiko