Poza Rica de Hidalgo

1 feb. 20202 feb. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Poza Rica de Hidalgo inkluderar Casa Real Suc. 20 de Nov., Hotel Du Parc och Posada Mondragón. baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Poza Rica de Hidalgo genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Poza Rica de Hidalgo

från 269 SEK
från 426 SEK
från 520 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 376 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Poza Rica de Hidalgo är augusti, med ett genomsnitt på 463 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 438 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Poza Rica de Hidalgo är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 19,9 °C/67,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 32,3 °C/90,1 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 16,1 °C/61,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Poza Rica de Hidalgo är Poza Rica de Hidalgo (PAZ) (7,80 km).

Planera en resa till Mexiko