Poza Rica de Hidalgo

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Poza Rica de Hidalgo inkluderar Casa Real Suc. 20 de Nov., Posada Mondragón. och Remolque Portatil en Renta baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Poza Rica de Hidalgo genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Poza Rica de Hidalgo

från 293 SEK
från 412 SEK
från 518 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 375 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Poza Rica de Hidalgo är augusti, med ett genomsnitt på 462 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 387 SEK per natt. Det är 9 % lägre än det genomsnittliga priset 425 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Poza Rica de Hidalgo är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 22,8 °C/73,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 32,3 °C/90,1 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 16,1 °C/61,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Poza Rica de Hidalgo är Poza Rica de Hidalgo (PAZ) (7,80 km).

Planera en resa till Mexiko