Yan'an

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Yan'an inkluderar Huarong Hotel, Zhongyang Hotel och Eastern Shrine Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Yan'an genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Yan'an

från 387 SEK
från 543 SEK
från 556 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 362 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Yan'an är september, med ett genomsnitt på 500 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 425 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 440 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Yan'an är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 0,6 °C/33,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juni med en genomsnittstemperatur på 21,6 °C/70,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −12,1 °C/10,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Yan'an är Yan'an (ENY) (8,07 km).

Planera en resa till Kina