Hanzhong

7 apr. 20208 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Hanzhong inkluderar Jinjiang Inn (Hanzhong High-speed Railway Station), Fenghui International Hotel och Hanzhong Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Hanzhong genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Hanzhong

från 456 SEK
från 343 SEK
från 487 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 250 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Hanzhong är april, med ett genomsnitt på 349 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 300 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Hanzhong är den förväntade genomsnittstemperaturen i mars 10,4 °C/50,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 30,4 °C/86,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −0,6 °C/30,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Hanzhong är Hanzhong (HZG) (17,61 km).

Planera en resa till Kina