Xi'an

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Xi'an inkluderar Apple Designer Hotel (Xi'an Jiaotong University), Nanlin International Hotel och Xi'an Tianyou International Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Xi'an genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Xi'an

från 367 SEK
från 466 SEK
från 715 SEK

Vad säger resenärer om Xi'an?

9,8
Historieälskare
8,0
Familjeresenärer
7,9
Konst & Designälskare
7,5
Friluftsmänniskor
7,3
Backpackers
Medlemmars omdömen (96)
Yvonne Brett
Yvonne BrettSan Diego
2016-06-08

En av höjdpunkterna i vår resa till Kina var Xi'an, där vi såg Terra Cotta Warriors. De var så imponerande, men det finns också en hel del andra saker att se här. Stadsmuren är imponerande och det finns en stor Tangdynastin middag visar att var mycket underhållande.

Leow Cheng Lam
Leow Cheng Lamklang
2018-08-17

Vad en vacker och fantastisk plats i Xi'an. Du kan se historien och arvet från Kina. Ju mer du ser, ju mer du är intresserad av Kinas historia.

Lydia
LydiaPetaluma
2015-10-22

Jag fick besöka Xi'an-- det är en mycket gångbar stad med mycket historia och bra mat. Vi kan ha kommit på en bra helg, men luftkvaliteten var inte så illa som jag hade förväntat mig. Jag rekommenderar det om du är i Peking eller Shanghai under minst 7 dagar och vill ta ett par dagar att gå någon annanstans.

Kenya Pressley
Kenya PressleyXi'an
2015-09-11

Otroligt billigt, om du är villig att pruta för priser. Uthyrning kan vara lite dyr, med tanke på att expats inte vill köpa möbler samt flytta från en stad till nästa mycket ofta. Liksom resten av Kina, kan du inte dricka vattnet, men luften är bara dåligt på vintern, mestadels --- massor av medicinsk kvalitet masker finns på de lokala apoteken

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 323 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Xi'an är augusti, med ett genomsnitt på 2 052 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 410 SEK per natt. Det är 29 % lägre än det genomsnittliga priset 531 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Xi'an är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 7,4 °C/45,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 32,4 °C/90,3 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −4,3 °C/24,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Xi'an är Xi An Xianyang (XIY) (25,86 km).

Planera en resa till Kina