Lethbridge

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lethbridge inkluderar Newly Renovated Basement Suite!, Charles Street Suites och Holiday Inn Express Lethbridge Southeast baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lethbridge genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Lethbridge

från 904 SEK
från 1 609 SEK

Vad säger resenärer om Lethbridge?

9,8
Hälsa
9,8
Familjeresenärer
9,8
Friluftsmänniskor
9,8
Affärsresenärer
Medlemmars omdömen (8)
Darren Anderson
Darren AndersonSan Francisco
2015-10-27

College stad och den plats där du stannar för natten när du passerar genom södra Alberta. Annat än att slå den lokala Tim Hortons, det finns egentligen inte mycket annat att se här, acceptera Nikka Yuko Japanese Garden, vilket är bra, men inget särskilt.

Laurel W
Laurel WCalgary
2017-01-06

Lethbridge är en liten stad i södra Alberta mycket nära den amerikanska gränsen. Det ger ungefär samma Vilda Västern arv festligheter som Calgary Stampede men på en mycket mindre skala. Terrängen är prärien, inte foten, och därmed somrarna är mycket varmare. De coulees, som leder ner till Oldman River, som slingrar sig genom staden, är en av de mest utmärkande dragen.

sw
swEdmonton
2017-01-06

Blåsigt som ... Tja bara mycket blåsigt. Men ack solnedgångar.

Zack Amar
Zack Amar
2019-08-28

Beautiful destination with all hill land, basically a city on top of hills and surrounded by beautiful scenery. Its casual you can go downtown enjoy some coffee walk either to the park or the mall.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 599 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Lethbridge är september, med ett genomsnitt på 686 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 661 SEK per natt. Det är 5 % högre än det genomsnittliga priset 623 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Lethbridge är den förväntade genomsnittstemperaturen i november −0,1 °C/31,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 27,5 °C/81,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −12,5 °C/9,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Lethbridge är Lethbridge (YQL) (7,74 km).

Planera en resa till Kanada