Edmonton

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Edmonton inkluderar Sandman Signature Edmonton South Hotel, Radisson Hotel Edmonton South och Hyatt Place Edmonton West baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Edmonton genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Edmonton

från 862 SEK
från 1 349 SEK
från 1 099 SEK

Vad säger resenärer om Edmonton?

9,8
Matälskare
9,0
Familjeresenärer
7,5
Studenter
7,5
Lyxresenärer
7,5
Nattuggla
Medlemmars omdömen (48)
Darren Anderson
Darren AndersonSan Francisco
2016-01-04

Edmonton är en anständig stad, men saknar dragningen av stora företag, nattliv och intressanta foodie alternativ. Den iskalla kyla på vintern hjälper inte att göra provinsens huvudstad mindre än idealisk plats att besöka. Om du hittar dig själv reser till "City of Champions," du kanske vill besöka under sommarmånaderna (juni-augusti) om du letar efter vissa utomhus vinteraktiviteter.

Erin Selin
Erin SelinEdmonton
2016-08-26

Jag har bott i Edmonton hela mitt liv, och jag älskar det här! Det finns massor av fantastiska saker att se och göra, särskilt på sommaren med fringe festival, den folkfest, och k dagar. Vi har en vacker art museum och massor av intressanta och läckra ställen att äta (noorish för veganer!)

Wanugee
WanugeeSF Bay Area, Western US
2014-05-24

Edmonton är huvudstad i provinsen Alberta, och själva staden har en befolkning på över tre fjärdedelar av en miljon människor, faktiskt mer än befolkningen i San Francisco. Ju större storstadsområde är över 1,1 miljoner. Detta är ett företags mellanstation för en hel del verksamhet längre norrut, där tjärsand och skifferolja håller återvinnas för en energi hungrig kontinent. Följaktligen petrokemiska industrier är starka lokala arbetsgivare. Det är den femte största staden i Kanada, och även är är längre norrut än sina systrar i Saskatchewan, Regina och Winnipeg, är faktiskt torrare och varmare klimat. Staden älskar deras Oilers hockeylag, och deras CFL fotbollslag, eskimåer, har vunnit den gråa koppen i det förflutna.

Aaron Nissen
Aaron NissenVancouver
2017-01-06

Edmonton är en typisk nord gemenskap. Det är kallt och det finns begränsad utomhusaktiviteter att göra. West Edmonton Mall var en gång något spektakulärt men det visar det är ålder och andra varuhus har fångat upp till det. Det är fortfarande värt att se.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 849 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Edmonton är augusti, med ett genomsnitt på 949 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 874 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 908 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Edmonton är den förväntade genomsnittstemperaturen i november −2,0 °C/28,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 25,2 °C/77,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −14,4 °C/6,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Edmonton är Edmonton Municipal (YXD) (3,87 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Edmonton International (25,42 km)

Planera en resa till Kanada