Fort McMurray

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Fort McMurray inkluderar Radisson Hotel & Suites Fort McMurray, Nomad Hotel & Suites och Franklin Suite Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Fort McMurray genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Fort McMurray

från 916 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 748 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Fort McMurray är maj, med ett genomsnitt på 1 446 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 047 SEK per natt. Det är 1 % lägre än det genomsnittliga priset 1 068 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Fort McMurray är den förväntade genomsnittstemperaturen i november −6,3 °C/20,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 25,5 °C/77,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −20,4 °C/−4,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Fort McMurray är Fort Mcmurray (YMM) (8,80 km).

Planera en resa till Kanada