Red Deer

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Red Deer inkluderar Western Budget Motel #2 Red Deer, Red Deer College Residence och Staybridge Suites RED Deer North baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Red Deer genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Red Deer

från 861 SEK
från 1 079 SEK

Vad säger resenärer om Red Deer?

Medlemmars omdömen (5)
Mike Reid
Mike ReidRed Deer
2013-07-19

Ursprungligen från Ontario, har jag bott här sedan 1997 och har inte lämnat ännu. Det är en växande stad och jag har sett massor av positiva förändringar genom åren jag har varit här. Jag avslutade min B.Ed här på RDC (och U. A. samverkande program) och har haft en lätt tid att hitta arbete; både i Oilpatch och i undervisningen. Jag älskar försökssystem här och det centrala läget för att enkelt få tillgång till de större städerna och ännu viktigare fjäll parker. En 2-3 timmars bilresa kan få mig tillräckligt djupt in i bergen för camping, vandring, klättring, bergsklättring, cykling, fiske ... osv.

April Hebert
April HebertSaint John
2017-01-06

Jag gick i skolan och jag älskade det! = -)

Deb Ruppe
Deb RuppeSpicer
2017-01-06

Mycket trevlig stad. De har en underbar hund park vid floden.

Poišon  Lipz
Poišon LipzCalgary
2017-01-06

Stora cykelvägar, stora bmx spår, massor av ridning

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 711 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Red Deer är augusti, med ett genomsnitt på 898 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 736 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 760 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Red Deer är den förväntade genomsnittstemperaturen i november −4,0 °C/24,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 23,9 °C/75,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −18,3 °C/−0,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Red Deer är Red Deer (YQF) (11,75 km).

Planera en resa till Kanada