Medicine Hat

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Medicine Hat inkluderar Towneplace Suites Medicine Hat, Elkwater Lake Lodge and Resort och Ace Crown Motel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Medicine Hat genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Medicine Hat

från 611 SEK
från 892 SEK

Vad säger resenärer om Medicine Hat?

Medlemmars omdömen (4)
Eric Brink
Eric BrinkPleasant Hill
2017-01-06

Medicine Hat, känd för lokalbefolkningen som "The Hat", är en stad med ~ 61 tusen. Det ligger på Trans-Canada Highway, den östliga ändstationen av Crowsnest Highway, och South Saskatchewan River. Närliggande samhällen anses ingå i Medicine Hat området inkluderar staden Redcliff och byar från Desert Blume, Dunmore, Irvine, sju personer, och Veinerville. The Cypress Hills är ett relativt kort avstånd (med bil) till den sydöstra delen av staden. Historiskt sett har Medicine Hat varit känt för sina stora naturgasfält, som förevigades av Rudyard Kipling som har "helvetet för en källare". På grund av dessa reserver, är staden känd som The Gas City. Mitt företag har en produktionsanläggning här och jag har besökt flera gånger och haft det. River Valley söt, livsmedelsval är anständigt, och folk är vänliga.

Kortnee
KortneeMedicine Hat
2012-06-24

T.j. Millman
T.j. MillmanMedicine Hat
2013-03-03

Robert Bailey
Robert Bailey
2012-09-05

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 599 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Medicine Hat är augusti, med ett genomsnitt på 724 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 649 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Medicine Hat är den förväntade genomsnittstemperaturen i november −0,1 °C/31,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 30,8 °C/87,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −12,7 °C/9,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Medicine Hat är Medicine Hat (YXH) (4,21 km).

Planera en resa till Kanada