Osaka

17 feb. 201918 feb. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Osaka inkluderar Osaka Marriott Miyako Hotel, Hotel Cordia Osaka och Hotel Vertex Osaka baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Osaka genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Osaka

från 904 SEK
från 1 377 SEK
från 2 623 SEK

Vad säger resenärer om Osaka?

9,8
Matälskare
6,6
Affärsresenärer
6,5
Historieälskare
6,4
Äventyrsresenärer
6,3
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (111)
Krista Canfield McNish
Krista Canfield McNishSan Francisco
2016-01-30

Osaka, som São Paulo i Brasilien, är ett affärscentrum och en stor foodie stad, men det saknar pizzaz av en Rio de Janeiro, Tokyo eller Kyoto.

Kalia Martin
Kalia Martinmiramar
2015-12-31

De är aldrig super packade eller långa rader. Personalen är vänlig och Jenny minns vad du ordning-det är galet. De har happy hours, och en kork avgift. De har bara 2 servrar men du behöver inte vänta länge för livsmedel. De har riktigt bra sushi och kinesisk mat.

Laura Roelants
Laura RoelantsBuggenhout
2015-12-30

Bortsett från ett besök till slottet, skulle jag rekommendera att gå till Tsutenkaku. Det är ett riktigt intressant område. Också gå till observation däck i Umeda Byggrätt intill stationen.

Yuna Gena
Yuna GenaSamarinda
2015-10-23

En stad som skulle kunna ta mig tillbaka till Japan enbart på grund av sin livliga atmosfär och gott val av läckra rätter. En vacker stad med en trevlig blandning av modernisering och traditionell kultur.

Vanliga frågor

Den dyraste månaden att bo i Osaka är januari, med ett genomsnittspris på 922 SEK per natt. Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnittspris på 922 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset för februari är vanligtvis 946 SEK per natt. Det är −2 SEK % lägre än genomsnittspriset 922 SEK per natt under de senaste tolv månaderna.

Planera en resa till Japan