Kobe

13 apr. 202014 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kobe inkluderar Hotel Okura Kobe, Hotel Pearl City Kobe och Hotel Monte Hermana Kobe Amalie baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kobe genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kobe

från 730 SEK
från 1 591 SEK
från 1 061 SEK

Vad säger resenärer om Kobe?

9,8
Familjeresenärer
7,6
Hipsters
7,3
Nattuggla
7,3
Miljöresenärer
7,3
Matälskare
Medlemmars omdömen (23)
TY Ong
TY OngKuala Lumpur
2015-12-07

Kobe Harbor, en ledande kommersiell och sightseeing destination på platsen för den tidigare Japan National Railways Minatogawa Cargo Station,

Wanugee
WanugeeSF Bay Area, Western US
2017-01-06

Kobe så länge varit en internationell hamnstad i Japan, och som sådan har fler internationella influenser i företag, utlänningar och olika kulturella influenser än din genomsnittliga japansk stad. Detta går tillbaka hundra år. Min mamma alltid berättade om utländska influenser i Kobe, efter att ha vuxit upp bara några citera bort. Själva staden har en dramatisk miljö, precis vid kusten på ena sidan, och den stigande bergskedjor på den andra, vilket leder till intressanta perspektiv. Staden och det omgivande området ödelades av den stora jordbävningen i slutet av 1980, som dödade 6000 människor. Men åtminstone i infrastruktur, har staden återhämtat sig, men minnena av chocken fortfarande kvar.

Robert Weynschenk
Robert WeynschenkKelowna
2017-01-06

super vänliga människor .När du gå till Ginza (köpcentrum) finns det alltid vackra flickor av de escalaters går upp eller ner och de hälsar du och tack för shopping på stores.that är vad jag kallar cuatomers service.

Leow Cheng Lam
Leow Cheng Lamklang
2015-03-15

Vackra och rena platser.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 823 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Kobe är november, med ett genomsnitt på 1 884 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 372 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Kobe är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 14,9 °C/58,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 32,5 °C/90,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 2,4 °C/36,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Kobe är Kobe (UKB) (7,17 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Osaka Itami (24,69 km) Osaka Kansai International (29,97 km)

Planera en resa till Japan