Thiruvananthapuram

15 apr. 202016 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Thiruvananthapuram inkluderar Apollo Dimora, Hilton Garden Inn Trivandrum och Hycinth Hotels baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Thiruvananthapuram genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Thiruvananthapuram

från 259 SEK
från 351 SEK
från 597 SEK

Vad säger resenärer om Thiruvananthapuram?

9,8
Hälsa
8,9
Backpackers
8,3
Matälskare
8,3
Äventyrsresenärer
8,3
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (22)
Gopal
GopalCoimbatore
2016-03-01

Trivandrum är fantastiskt .. Hela platsen ser grönt överallt .. Så bra .. Måste försöka med familj och vänner ..

Scott Stone
Scott StoneNew York City
2015-08-21

Så många resenärer på anländer till Trivandrum, är den största staden i Kerala att gå vidare till mer härliga stränder som Kovala direkt. Men staden har en trevlig atmosfär, några mycket bra restauranger och intressant arkitektur. Så ta en dag eller två (om du har tid) innan du trycker på stranden om du kan.

Ibrahim Areef
Ibrahim AreefMalé
2013-08-23

Trivandrum är bra om du gillar stränder och vilda liv. Kolla in zoo medan här

India travelz
India travelzTel Aviv
2013-02-06

Huvudstaden i Kerala är Trivandrum, eller också känd under sitt nya namn Thiruvananthapuram. Det är en relativt ren och avslappnad stad och ligger mycket nära den södra kanten av den södra gränsen till delstaten Tamil Nadu. Som i en huvudstad finns många magnifika offentliga byggnader, sjukhus och gröna blad gator. Staden har mindre attraktion för turister, men om du råkar bringa en tid här är några platser som du kan besöka: zoologiska trädgårdar, Sri Padmanabhaswamy-templet, den Puthe Maliga Palace Museum och Connemara Market. Trivandrum är en idealisk plats för att studera traditionella söder indisk konst inklusive yoga (Sivananda Ashram är bara out of town), Kathakali (traditionell scenkonster) och Kalaripayattu (Keralan kampsport)

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 283 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Thiruvananthapuram är oktober, med ett genomsnitt på 554 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 369 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 383 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Thiruvananthapuram är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 29,3 °C/84,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 32,8 °C/91,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 23,1 °C/73,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Thiruvananthapuram är Thiruvananthapuram (TRV) (3,29 km).

Planera en resa till Indien