Cochin

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Cochin inkluderar Toms Old Mansion, Reds Residency - Homestay och Hotel Fort Castle baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Cochin genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Cochin

från 513 SEK
från 1 564 SEK
från 1 276 SEK

Vad säger resenärer om Cochin?

9,8
Matälskare
8,9
Familjeresenärer
8,4
Historieälskare
8,3
Miljöresenärer
6,8
Backpackers
Medlemmars omdömen (76)
Gopal
GopalCoimbatore
2016-07-25

Denna stad är häpnadsväckande ligger vid flodbanken .. Ser bra .. Trevligt att besöka med familj och vänner ..

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
2015-12-03

bra ställe att besöka trevlig stad, den lilla coconutfaber fabriken, till den judiska synagoge de vill ha besökare och de förklara situationen mycket vänlig.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

Den kommersiella och affärscentrum i Kerala, är Kochi snyggt fördelas mellan polisdistrikten av Ernakulam (distriktet marknaden, där järnvägsknut är) och pittoreska koloniala zon av Fort Cochin över vattnet. Fort Cochin är det viktigaste dra för staden och dess läge vid vattnet, bra restauranger och shopping och pittoreska utskjutande fiskenät är alla ganska fina, även om det är en ganska allvarlig turistfälla. Det finns massor av logi här i alla prisklasser. Ernakulam, å andra sidan, drar färre turister, men det är en liten, blomstrande liten stad, och roligt att utforska när Lucas ness Fort Cochin börjar bära tunna.

India travelz
India travelzTel Aviv
2013-02-06

Cochin (även känd som Kochi) på Keralan kusten sitter i mitten av staten. Det en mycket vacker och intressant plats att bo och utforska. Mattancherry halvön är den historiska delen av halvön där pittoreska allierade, fiskarnas kinesiska nät och den magnifika Fort Cochin och grannskaps Jewtown med dess gamla synagogan och gamla gatan lockar turister från hela världen. Fort Cochin har också underbara arkitektur, sofistikerade pensionat och hotell och restauranger som kantar havet. Det mycket att göra och se i Cochin. Du kan besöka The Dutch Palace Museum, titta på en Kathakali prestanda (traditionell Keralan teater med dans, mim, musik och kostymer symboliserar berättelser om indisk mytologi), eller helt enkelt promenera runt i gamla stan. Ett bra ställe att ta en promenad är Manchari, vid havet, att se den kinesiska fisknät som används av fiskare i Kerala. Om du anländer på morgonen kan du se fiskarna återvänder med fisk och föra den till hamnen. Gå runt Judisk stad, staden judarna är ett annat bra sätt att tillbringa dagen .Det var en gång livliga judiska kvarter även i dag mest av den judiska gemenskapen som bodde här tidigare inte längre bor där, men det finns fortfarande omkring fem familjer från den ursprungliga samhället som vistas där. Synagogan i slutet av gatan är har en imponerande spansk stil gården och många gamla gravstenar skrivna på hebreiska. Idag är området känns lite som en marknad med massor av antikviteter och krydda butiker.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 200 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Cochin är augusti, med ett genomsnitt på 313 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 188 SEK per natt. Det är 24 % lägre än det genomsnittliga priset 234 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Cochin är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 27,6 °C/81,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 32,8 °C/91,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 23,1 °C/73,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Cochin är Kochi (COK) (1,55 km).

Planera en resa till Indien