Calicut

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Calicut inkluderar The Renaissance Hotel by Nextel, Westway Hotel och The Raviz Calicut Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Calicut genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Calicut

från 293 SEK

Vad säger resenärer om Calicut?

Medlemmars omdömen (14)
Aditya Karwa
Aditya KarwaUdaipur, Rajasthan
2017-01-06

En mäktig hamn där arabiska, kinesiska och östafrikanska handlare en gång konvergerat, Kozhikode var tidigare den viktigaste regionen av Malabarkusten. Vasco da Gama landade på dess stränder i 1498, catapulting regionen att den globala berömmelse. En gång huvudstad i den mäktiga Zamorins och en framträdande handeln centrum, har förändringens vindar svepte över denna charmiga kustnära mark från tid till annan. Doft av historien fortsätter att genomsyra banorna, basarer och affärs nav för denna stora hamnen i gårdagens. Grönskande landsbygden, lugn stränder, historiska platser, helgedomar djurliv, floder och berg gör Kozhikode en populär destination. Också lägga till arvet från denna region är en unik kultur och en varm vänliga människor.

Rayees Bhai
Rayees BhaiKozhikode (Calicut)
2017-01-06

mitt hem

Athul Joseph
Athul Joseph
2017-01-06

Waterfalls & Rubber Plantations

Siras Nambiyelath
Siras NambiyelathManama
2017-01-06

Aana chandam..!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 373 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Calicut är augusti, med ett genomsnitt på 1 569 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 336 SEK per natt. Det är 75 % lägre än det genomsnittliga priset 589 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Calicut är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 28,0 °C/82,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 33,5 °C/92,3 °F. Den kallaste månaden är december, med en genomsnittstemperatur på 22,8 °C/73,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Calicut är Calicut (CCJ) (23,17 km).

Planera en resa till Indien