Jaipur

22 nov. 201923 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Jaipur inkluderar Ibis Jaipur Civil Lines, Hilton Jaipur och Radisson Blu Jaipur baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Jaipur genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Jaipur

från 337 SEK
från 787 SEK
från 2 099 SEK

Vad säger resenärer om Jaipur?

9,8
Historieälskare
9,6
Lyxresenärer
8,6
Konst & Designälskare
7,6
Backpackers
7,3
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (84)
Anne Lowrey
Anne LowreySan Francisco
2016-10-14

Den rosa staden är ett måste - en del av den gyllene triangeln med Delhi och Agra. Bra shopping, och se till att stoppa in på Amer Fort och om du känner dig modig, den närliggande monkey tempel.

Brad Bernard
Brad BernardSan Francisco
2016-03-08

Dansare bryta morgonen tystnad världens största litteraturfestival

Nitish Nanda
Nitish NandaJaipur
2015-12-19

En blandning av arv, mat, historia, shopping och många fler saker än att avslöja

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

Jag verkligen, verkligen vill inte gillar Jaipur. Den har alla de vanliga oönskade egenskaper hos en indisk storstad - trafik, elände, värme - men utmärker sig för sin ovanligt höga besvär från touts, rickshaw förare och andra, till den grad att vara väsentligen konstant i många av de viktigaste turistområden. Och även om jag * verkligen * vill hata Jaipur för alla dessa skäl jag inte: Jaipur är stor. Stadens otaliga fort, monument och palats är fascinerande historiska och exceptionellt vackra - det finns några andra fläckar på subkontinenten med så djupt ett sortiment av sevärdheter som erbjuds. De många marknader i den gamla rosa staden är vackra och arkitekturen i rosa staden själv förtjusande, och om du kan hantera touts och postanvändningen, har Jaipur en verkligt exceptionella mycket att erbjuda.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 350 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Jaipur är juli, med ett genomsnitt på 562 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 325 SEK per natt. Det är 29 % lägre än det genomsnittliga priset 422 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Jaipur är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 22,3 °C/72,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 41,3 °C/106,3 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 8,8 °C/47,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Jaipur är Jaipur (JAI) (10,26 km).

Planera en resa till Indien