Jodhpur

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Jodhpur inkluderar The Marugarh Resort & Spa, Hotel City Palace och Hotel Shyam Excellency baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Jodhpur genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Jodhpur

från 324 SEK
från 1 015 SEK
från 6 448 SEK

Vad säger resenärer om Jodhpur?

9,8
Historieälskare
7,9
Konst & Designälskare
7,0
Familjeresenärer
7,0
Backpackers
7,0
Affärsresenärer
Medlemmars omdömen (22)
Kathleen Poon
Kathleen PoonKuala Lumpur
2016-04-17

Ligger bokstavligen på kanten av Thar, är Jodhpur den näst största staden i Rajasthan. Jodhpur är också kallas Blue City som husen i de gamla kvarteren är i olika nyanser av blått. Det finns inte en brist på majestätiska fort och palats, havelis, färger, kryddor och tyger att lämna dig med en wow erfarenhet i staden.

Anne Lowrey
Anne LowreySan Francisco
2016-01-28

Den blå staden! Bedövning Rajasthan stad. Utsikten från fortet är ensam värt att gå här för.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

Jodhpur med de tunga tinnar av Mehrangarh (Majestic Fort) hotande från en högplatå över de blå hus i den gamla staden, ser en perfekt miljö för rike medeltida hinduiska krigsherrar som en gång gjorde sitt kapital här. Få platser på jorden kan slå den gamla staden för atmosfären; att gå vilse här i ett par timmar är en av de säkraste sätten att sluta med några spektakulära fotografier. Solstekta dammig, och öken-ringade, är Jodhpur genomsyrad av historia. Var noga med att tillbringa ett par dagar här: Majestic Fort lever upp till sitt namn, och det finns alltid något nytt att upptäcka runt nästa blå tvättade hörnet.

Jason Ewart
Jason EwartLondon
2013-04-08

Som en del av min skolas Indien trek, vi tillbringade två dagar i "glamping" (glamorösa camping) i öknen i Jodhpur. Efter lösa in campingen, vi red på kamel tillbaka genom öknen för att ta några bilder på sanddyner och titta på solnedgången. Senare på kvällen satt vi runt en brasa, äta traditionella rätter och notering på lokal musik. Några av oss lärde även den traditionella dansform Ghoomar från en ung lokal kvinna som dansade på glas och vassa taggar! Sammantaget var det en stor erfarenhet och resulterade i fantastiska bilder.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 224 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Jodhpur är juli, med ett genomsnitt på 1 693 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 261 SEK per natt. Det är 50 % lägre än det genomsnittliga priset 394 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Jodhpur är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 23,8 °C/74,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 41,4 °C/106,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 10,2 °C/50,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Jodhpur är Jodhpur (JDH) (3,09 km).

Planera en resa till Indien