Udaipur

22 nov. 201923 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Udaipur inkluderar Hotel Udai Palace, Ramada Udaipur Resort & Spa och Hotel Swaroop Vilas baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Udaipur genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Udaipur

från 312 SEK
från 837 SEK
från 2 023 SEK

Vad säger resenärer om Udaipur?

9,8
Lyxresenärer
8,9
Friluftsmänniskor
8,7
Historieälskare
7,9
Familjeresenärer
6,5
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (34)
Kathleen Poon
Kathleen PoonKuala Lumpur
2016-04-17

Taggade som "det mest romantiska plats på kontinenten of India", är Udaipur mycket charmig med sina sjöar, palats, fästningar, havelis, trädgårdar och romantiska bakgrunder. Idag är den etiketten blir något mindre övertygande till följd av massturismen men Udaipur är förmodligen fortfarande den vackraste och romantiska staden i Rajasthan. Udaipur var också en film plats för James Bond-filmen, Octopussy.

Anne Lowrey
Anne LowreySan Francisco
2016-01-28

Sjön palats är galen här. En av de vackraste platserna jag har varit i hela Indien.

Himanshu Soni
Himanshu SoniLucknow
2015-10-13

Udaipur sjösidan taket översta restaurents är en av de få platser där tiden stannar och själen vilar i fred, så gå ut för att utforska den vackraste kvällen med skiftande ljus, nedgående solen, berg, sjöar, reflexioner (fysisk och meta fysisk) , royality, lyx, ljus och vad not☺

Viveck Trivedi
Viveck TrivediNew Delhi
2014-05-07

Udaipur är nummer ett stad i världen är det samtal som Venedig av öst och stad av romantik, det är vackert 5 sjöar är här och slottet är vacker med påverkan av olika världsklass arkitekturer, stor samling av målningar, de har öppnat två olika sektioner, är en av dem textil och den andra är silversmycken, bäst här som sjön palats, Udaivilas och treudd är också en märklig plats, de flesta resenärer inte vet att Oberoi hotell har en vandring som rekommenderas, ger en kväll båttur dig verklig smak, om du vill så finns det några bra hotell budget hotell på andra sidan av Pichola sjön, äta på 1559 restaurang och njuta av mat och tradition, finns det några andra leder också där du kan äta, njuta av det bästa thali restaurangen på garden hotel kostar bara Rs150 vardera, är usel inte bra andra thali restaurang mat, åka runt Hathi pole vackra saker, besöka Udaipur och njuta,

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 375 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Udaipur är oktober, med ett genomsnitt på 699 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 325 SEK per natt. Det är 36 % lägre än det genomsnittliga priset 444 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Udaipur är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 20,4 °C/68,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 38,0 °C/100,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 7,3 °C/45,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Udaipur är Udaipur (UDR) (21,25 km).

Planera en resa till Indien