Lyon

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lyon inkluderar Away Hostel & Coffee Shop, Lagrange Aparthotel Lyon Lumière och SLO Living Hostel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lyon genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Lyon

från 1 199 SEK
från 1 636 SEK
från 2 185 SEK

Vad säger resenärer om Lyon?

9,8
Historieälskare
7,1
Äventyrsresenärer
7,0
Konst & Designälskare
7,0
Matälskare
7,0
Miljöresenärer
Medlemmars omdömen (79)
Peter Koghee
Peter KogheeAmsterdam
2016-05-13

LYON Ett besök i Lyon är det rätta valet för alla. En perfekt kombination för vin och älskare av fantastiska arkitektur. Den gamla staden med smala gator, också ett bra ställe att njuta av mat. Fransmännen kommer att säga att Lyon är den verkliga gastronomiska huvudstad i Frankrike.

Scott Stone
Scott StoneNew York City
2015-08-31

Paris blir allt surr. . . Men inte avfärda Lyon och detta är en mycket speciell stad i sin egen rätt, särskilt om maten! Fransmännen kommer att säga att Lyon är den sanna "Gastronomiska Capital" av Frankrike och om du är en älskare av fransk mat - staden är ett måste. De matställen kallas "bouchon" - ligger en bistro, men erbjuder en mer begränsad meny, ofta mycket intim och oftast drivs av samma familj i år. Min fru och jag gick galen äta här. Vår favorit bouchon kallas Cafe Garet. Rekommenderas starkt!! Lyon har också en mycket bra "Gamla stan" med smala gator och vackra arkitektur.

Maan @Travel Binge
Maan @Travel BingeParanaque
2015-07-19

Den bästa delen är den gamla staden även landskapet från basilikan de Fourviere är hisnande. Man kan ta en linbana för att komma till toppen av kullen.

JJ
JJChicagoområdets
2015-02-01

Ungefär en timme bort från Alperna via tåg. En stor stad som har en hel del god mat platser. Gå upp till kyrkan på kullen för att se en bra översikt över hela staden.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 999 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Lyon är augusti, med ett genomsnitt på 1 461 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 987 SEK per natt. Det är 17 % lägre än det genomsnittliga priset 1 163 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Lyon är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 7,5 °C/45,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 27,6 °C/81,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 0,8 °C/33,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Lyon är Lyon Bron (LYN) (9,13 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Lyon Saint Exupéry (19,56 km) Saint-Étienne (48,64 km) Grenoble (58,91 km)

Planera en resa till Frankrike