Grenoble

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Grenoble inkluderar Citadines City Centre Grenoble, Residhotel Grenette och Okko Hotels Grenoble Jardin Hoche baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Grenoble genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Grenoble

från 630 SEK
från 973 SEK

Vad säger resenärer om Grenoble?

9,8
Friluftsmänniskor
7,5
Historieälskare
Medlemmars omdömen (9)
Allie Bollella
Allie BollellaBerkeley
2014-06-07

Jag bodde här i två år när jag var i högstadiet och älskade denna stad så mycket. Jag var nyligen att gå igenom gamla mejerier och mindes en hel del om denna stad och ville dela det med er alla! Det är en relativt liten stad fångad mellan de fartfyllda nordliga städer och avslappnad söder. Det är inte heller särskilt ett turistmål, men om du stannar i Lyon söderut eller passerar igenom för att komma till Chamonix bör du överväga att kolla in Grenoble. Massor att göra i staden från historiska museer till WW2 monument till fantastiska äter, efter några dagar här får du en bra känsla av fransk kultur utanför Paris.

Luke Hornof
Luke HornofBerkeley
2017-01-06

Jag gillade maten (Alpine), folket och staden. Naturskön.

Anna Brambilla
Anna Brambilla
2011-07-27

Sergei Burkov
Sergei BurkovPalo Alto
2012-01-15

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 699 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Grenoble är augusti, med ett genomsnitt på 1 060 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 711 SEK per natt. Det är 10 % lägre än det genomsnittliga priset 788 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Grenoble är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 6,4 °C/43,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 27,6 °C/81,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −1,3 °C/29,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Grenoble är Grenoble (GNB) (36,47 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Chambéry (51,64 km)

Planera en resa till Frankrike