Grenoble

30 juli 201931 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Grenoble inkluderar Hôtel Mercure Grenoble Centre Alpotel, Hôtel Mercure Grenoble Centre Président och Park Hôtel Grenoble - Mgallery baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Grenoble genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Grenoble

från 692 SEK
från 822 SEK
från 1 995 SEK

Vad säger resenärer om Grenoble?

9,8
Friluftsmänniskor
7,5
Historieälskare
Medlemmars omdömen (9)
Allie Bollella
Allie BollellaBerkeley
2014-06-07

Jag bodde här i två år när jag var i högstadiet och älskade denna stad så mycket. Jag var nyligen att gå igenom gamla mejerier och mindes en hel del om denna stad och ville dela det med er alla! Det är en relativt liten stad fångad mellan de fartfyllda nordliga städer och avslappnad söder. Det är inte heller särskilt ett turistmål, men om du stannar i Lyon söderut eller passerar igenom för att komma till Chamonix bör du överväga att kolla in Grenoble. Massor att göra i staden från historiska museer till WW2 monument till fantastiska äter, efter några dagar här får du en bra känsla av fransk kultur utanför Paris.

Luke Hornof
Luke HornofBerkeley
2017-01-06

Jag gillade maten (Alpine), folket och staden. Naturskön.

Anna Brambilla
Anna Brambilla
2011-07-27

Sergei Burkov
Sergei BurkovPalo Alto
2012-01-15

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är augusti, med ett genomsnitt på 575 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Grenoble är mars, med ett genomsnitt på 775 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 669 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 695 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Grenoble är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 21,2 °C/70,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 27,6 °C/81,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −1,3 °C/29,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Grenoble är Grenoble (GNB) (36,47 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Chambéry (51,64 km)

Planera en resa till Frankrike