Varna

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Varna inkluderar Panorama Hotel, Smartline Arena Mar Hotel and SPA och Kristel Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Varna genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Varna

från 362 SEK
från 512 SEK
från 824 SEK

Vad säger resenärer om Varna?

9,8
Matälskare
8,4
Äventyrsresenärer
8,3
Nattuggla
7,5
Backpackers
7,5
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (35)
Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2017-01-06

Varna är en badort i Bulgarien vid Svarta havet. Vi gick här som en del av vår flod kryssning och tog en båttur på Svarta havet. Anläggningen staden ser mycket annorlunda då de flesta av de andra städer i Bulgarien med de flesta av dess ekonomi baserad på turism. Den har en lång sommar som hjälper för turistnäringen.

Birgit Coleman
Birgit ColemanPalo Alto
2014-06-17

Missa inte Seaside Park och sedan gå ner till stranden till vissa stora restauranger för solnedgången.

Rich Carriero
Rich CarrieroLongmont
2017-01-06

Varna var en hörnsten i Röda Riviera i sovjetiska dagar. Denna stad vid Svarta havet och Orientexpressen har en vacker gammal stadskärna och flera fina badorter. På sommaren Svarta havet är varmt och det finns gott om sol.

Sonia Nammas
Sonia Nammasal Zarqa
2017-01-06

VARNA - The Sea Bulgariens huvudstad! Varna ursprung tillbaka till nästan fem tusen, men det var inte förrän sjöfart greker grundade en koloni här i 585 f.Kr. att staden blev en port. Den moderna staden är både skeppsvarv och port för inkommande fraktfartyg och flottan, och en riviera stad besöks av turister från varje nationalitet. Det är en kosmopolitisk plats och ett trevligt att bläddra igenom: barock, turn-of-the-talet och modern arkitektur glatt blandas med skumma promenader och en vacker seaside trädgård. Going för semester sista minuten med dina nära och kära kan definitivt ta tillbaka den energi som du förlorat på grund av stress. Umgås med människor som ligger närmast hjärtat på en plats så vacker som Varna kommer säkert att du känner dig avslappnad och föryngras. Se till att tillbringa din semester i denna fantastiska plats och du kommer inte att ångra. Denna webbplats syftar till att främja ytterligare Varna lika känd och populär plats och försöker att ge dig en virtuell katalog över Varna sevärdheter och nöjen. Fortsätt läsa för att veta mer om hotell i Varna, Varna nattliv, och aktuella händelser och nyheter om Sea Bulgariens huvudstad.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 375 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Varna är augusti, med ett genomsnitt på 674 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 400 SEK per natt. Det är 16 % lägre än det genomsnittliga priset 468 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Varna är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 8,2 °C/46,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 26,9 °C/80,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −1,0 °C/30,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Varna är Varna (VAR) (7,21 km).

Planera en resa till Bulgarien