Sofia

2 mars 20203 mars 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Sofia inkluderar Suite Hotel Sofia, SPA Hotel Dragalevtsi och Triada Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Sofia genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Sofia

från 441 SEK
från 642 SEK
från 1 190 SEK

Vad säger resenärer om Sofia?

9,8
Historieälskare
8,7
Matälskare
8,5
Familjeresenärer
8,3
Backpackers
7,6
Nattuggla
Medlemmars omdömen (122)
Scott Stone
Scott StoneNew York City
2015-09-25

Sofia vilket är den högsta förhöjda huvudstad i Europa är en som har några attraktiva grönområden, sidogator och imponerande byggnader. Den viktigaste gågata område surrar av liv hela dagen och in på nätterna erbjuder massor av kaféer och restauranger. Se till att besöka den neo-bysantinska Aleksander Nevski Church som är ett minnesmärke över 200.000 ryssar som dog för Bulgariens självständighet. Även National Art Gallery, och friluftsmuseet till tidigare kommunistledare är fascinerande.

Osama Shawky
Osama ShawkyAbu Dhabi
2014-06-24

Bulgariens huvudstad, nöje att besöka, otrolig historia platser, en av de bästa platserna för shopping, människor är mycket vänliga, bra mat och mycket mer

Barbara Kossy
Barbara KossyMoss Beach
2014-01-20

Sofia är en internationell huvudstad med intressanta sevärdheter och bra mat. Det kan också vara billigt. Oroa dig inte om språket eftersom de flesta i turistnäringen talar engelska, liksom de personer under 40.

Zora O'Neill
Zora O'NeillNew YORK!
2015-09-25

Min erfarenhet här är så begränsad - bara en 20-timmars stopp mellan tåg - men det framstår som en halv magisk stad, en blandning av ottomansk arkitektur och stalinistiska monument, starkt kaffe i teensy plastmuggar, utbuktande rosa tomater på Farmers Market och delis säljer ett överflöd av korv på nästan varje hörn, som i öppet trots mot de hårda kommunismen. Detta var alla pre-EU-medlemskap, så vem vet vad som är nytt, men jag skulle gå tillbaka för att se.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 478 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Sofia är januari, med ett genomsnitt på 693 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 529 SEK per natt. Det är 2 % lägre än det genomsnittliga priset 543 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Sofia är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari 1,4 °C/34,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 28,3 °C/82,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −5,4 °C/22,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Sofia är Sofia (SOF) (6,06 km).

Planera en resa till Bulgarien