Criciúma

28 nov. 201929 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Criciúma inkluderar Pousada Serra & Jardim, Hotel Morro Dos Conventos och Essencia Do Valle Pousada & Spa baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Criciúma genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Criciúma

från 423 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 448 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Criciúma är mars, med ett genomsnitt på 722 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 473 SEK per natt. Det är 10 % lägre än det genomsnittliga priset 525 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Criciúma är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 14,7 °C/58,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis december med en genomsnittstemperatur på 17,0 °C/62,6 °F. Den kallaste månaden är juni, med en genomsnittstemperatur på 9,6 °C/49,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Criciúma är Criciúma (CCM) (7,15 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Humberto Bortoluzzi (30,26 km)

Planera en resa till Brasilien