Jaguariúna

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Jaguariúna inkluderar Recanto do Sossego em Laguna-Perrixil, Hotel Morro Dos Conventos och Essencia Do Valle Pousada & Spa baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Jaguariúna genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Jaguariúna

från 648 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 424 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Jaguariúna är augusti, med ett genomsnitt på 698 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 474 SEK per natt. Det är 6 % lägre än det genomsnittliga priset 507 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Jaguariúna är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 22,8 °C/73,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 29,5 °C/85,1 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 12,9 °C/55,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Jaguariúna är Humberto Bortoluzzi (JJG) (7,38 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Criciúma (40,13 km)

Planera en resa till Brasilien