Florianópolis

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Florianópolis inkluderar Novotel Florianopolis, Majestic Palace Hotel och Hotel Boutique Quinta Das Videiras baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Florianópolis genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Florianópolis

från 475 SEK
från 574 SEK

Vad säger resenärer om Florianópolis?

9,8
Friluftsmänniskor
8,5
Hälsa
8,0
Familjeresenärer
7,3
Äventyrsresenärer
7,3
Miljöresenärer
Medlemmars omdömen (154)
Byron
ByronDallas
2016-01-06

Florianopolis är bra för en icke-Rio Brasilien destination. Det är ett tillbakalutat badort. Definitivt borsta på din portugisiska, dock.

Steve Hunter
Steve HunterNew York City
2013-09-27

Citat eventuellt # 1 plats jag vill gå tillbaka till. Min favorit beach i världen är Praia Mole. Jag har aldrig ens gjort det till staden eftersom jag gick ut på natten i närheten Lagoa ... vackra stränder, god mat, surfa, vackra kvinnor ... jag bara be det aldrig blir överutvecklade ...

Nanda Lacerda
Nanda LacerdaBelo Horizonte
2013-08-15

Stor stad i södra Brasilien. Fantastiska stränder att njuta av på sommaren och ja ... snö ... på vintern. Tro det eller ej !

Leandro Cianciaruso
Leandro CianciarusoSão Paulo
2017-01-06

Denna stad är huvudstad i delstaten, bo i en islad med fantastiska natur vyer, strand, kulturella platser och mycket roligt.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 500 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Florianópolis är januari, med ett genomsnitt på 924 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 487 SEK per natt. Det är 34 % lägre än det genomsnittliga priset 654 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Florianópolis är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 22,8 °C/73,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 29,5 °C/85,1 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 12,9 °C/55,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Florianópolis är Florianópolis (FLN) (8,10 km).

Planera en resa till Brasilien