Launceston

28 nov. 201929 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Launceston inkluderar Star Bar Cafe & Hotel, TRC Hotel och Adina Place Motel Apartments baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Launceston genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Launceston

från 729 SEK
från 966 SEK
från 1 490 SEK

Vad säger resenärer om Launceston?

9,8
Familjeresenärer
9,4
Matälskare
8,2
Miljöresenärer
8,2
Äventyrsresenärer
8,2
Lyxresenärer
Medlemmars omdömen (13)
Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2014-05-14

Även om inte Tasmanien vackraste stad, är Launceston en plats perfekt läge som en bas för att utforska öns nordöstra (kul faktum: de flesta rapporterade iakttagelser av den förmodade utdöda tasmanska tigern kommer från detta område). Även om du är till fots, men det finns fortfarande MASSOR av stora möjligheter natur runt. En promenad i den fantastiska Cataract Gorge, i närheten, är ett perfekt ställe att börja.

AussieCamper Van
AussieCamper VanMelbourne
2014-04-17

Detta är en av de finaste platserna unika upplevelser i omgivningar med läcker och kunglig Dining. Här kan du besöka Steel Vatten, avgift och Me och svart ko. Kunglig del och stadsparken med jämna mellanrum organisera evenemang.

Frances Nguyen Ha
Frances Nguyen HaSanta Clara
2017-01-06

Launceston är ett av Tasmanien större städer. Jag gjorde ett stopp här när jag tog en väg resa längs Tasmanien. Jag slogs av småstadskänsla och fotgängare gå över hela staden eftersom allt var inom gångavstånd. Den gamla skolan arkitektur ger också Launceston en del av sin charm.

Lachlan Slade
Lachlan SladeCastle
2019-09-25

Fantastisk scen, vackra vyer, ljud och omger. Charles St, Cataract Gorge och parker som omger

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 947 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Launceston är oktober, med ett genomsnitt på 1 172 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 947 SEK per natt. Det är 15 % lägre än det genomsnittliga priset 1 098 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Launceston är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 13,9 °C/57,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 20,9 °C/69,6 °F. Den kallaste månaden är augusti, med en genomsnittstemperatur på 6,8 °C/44,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Launceston är Launceston (LST) (13,45 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Devonport (66,61 km)

Planera en resa till Australien