Burnie

5 apr. 20206 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Burnie inkluderar Top of the Town Hotel Motel, Grangemoore Guesthouse och Josie Villa - Beautiful West Burnie: Long or Short Term baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Burnie genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Burnie

från 787 SEK
från 1 051 SEK
från 959 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 811 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Burnie är januari, med ett genomsnitt på 996 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 897 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Burnie är den förväntade genomsnittstemperaturen i mars 15,4 °C/59,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 19,0 °C/66,2 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 8,1 °C/46,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Burnie är Burnie (BWT) (16,25 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Devonport (45,36 km)

Planera en resa till Australien