Hobart

24 mars 201925 mars 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Hobart inkluderar Motel 429, Mayfair Plaza Motel och RACV/RACT Hobart Apartment Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Hobart genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Hobart

från 1 593 SEK
från 2 488 SEK
från 4 461 SEK

Vad säger resenärer om Hobart?

9,8
Familjeresenärer
9,2
Matälskare
8,6
Friluftsmänniskor
8,2
Konst & Designälskare
7,8
Lyxresenärer
Medlemmars omdömen (35)
. Troy
. TroyMiravet
2016-06-24

Från sömniga huvudstad till en av Australiens mest up-and-coming destinationer i staden - tack vare en intressant konstscen och massor av oberoende, och ibland udda, ställen att handla och äta. Väl värt att utforska.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2016-06-24

Tasmanien vacker, historiska huvudstad har en omedelbar charm som är svårt att ignore.The koloniala arkitektur är bilden perfekt, den konstscen levande, och den naturliga miljö strålande. Som en extra behandla, har det en av Australiens bästa restauranger scener. Det är värt att ägna åtminstone tre dagar till staden.

AussieCamper Van
AussieCamper VanMelbourne
2016-06-24

Detta kommer att vara fenomenal resa till Australien i Hobart. Jag måste säga om du planerar för äventyrliga resa och mer spänning med familj eller planerar för solo resa för då också denna plats kommer att vara en av de bästa i Gold Coast Region.

Frances Nguyen Ha
Frances Nguyen HaSanta Clara
2017-01-06

Hobart är den största staden i Tasmanien. Även om det inte är en stor stad, erbjuder den lilla staden vibe en intim inför en besökare, som inte är bekant med platsen (t.ex. fallet när jag kom dit 2008). Dessutom finns det gott om intressanta restauranger i närheten, om du vill skaldjur, japanska, indiska, och så vidare.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är augusti, med ett genomsnitt på 931 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Hobart är januari, med ett genomsnitt på 1 569 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 1 226 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Australien