Flygresor från Orlando Florida till Kalifornien

Billiga flyg från Orlando Florida till Kalifornien

Letar du efter billiga biljetter från Orlando Florida till Kalifornien, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyg från Orlando Florida till Kalifornien

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades1.323 SEK, San Diego
Billigaste månaden att flygaaugusti
Genomsnittlig flygtid5 tim, 29 min
Billigaste flygplats att flyga frånOrlando International
Populäraste flygbolagetLATAM Airlines

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från Orlando Florida till Kalifornien som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 1.323 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Kalifornien på 3.800 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från Orlando Florida till Monterey flygplats är vanligtvis juni. Den billigaste månaden att flyga från Orlando Florida till Sacramentos flygplats är vanligtvis september. Den billigaste månaden att flyga från Orlando Florida till Oakland Metropolitan Oak flygplats är vanligtvis juli. Och den billigaste månaden att flyga från Orlando Florida till Arcata flygplats är vanligtvis oktober.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från Orlando Florida till Kalifornien den tisdag 20 augusti 2024.
Orlando International flygplats erbjuder direktflyg till Kalifornien.
Om du flyger från Orlando Florida så är Kalifornien den billigaste staden att flyga till i San Diego. Den billigaste flygplatsen med flyg till San Diego är för tillfället San Diego Internacional.
Den genomsnittliga flygtiden mellan Orlando Florida och Kalifornien är 5 timmar och 28 minuter.
Populäraste flygen