Karta

Flyg till Varadero

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Varadero

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Varadero. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Varadero. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Varadero går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Varadero

I dagsläget finns de inga flygplatser i Sverige med direktflyg till Varadero.

Flygbolag som erbjuder flyg till Varadero

Inga flygbolag erbjuder direktflyg från Sverige till Varadero för tillfället. Det finns dock flyg till Varadero med mellanlandning. Här hittar du en lista över flygbolag som flyger till Varadero.

Ankomst till Varadero

Flyg till Varadero ankommer på Varaderos flygplats, officiellt Juan Gualberto Gómez internationella flygplats. Flygplatsen ligger tio mil öster om Havanna och en mil från centrala Varadero. Bland transportalternativen finns taxi och bussar. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du hyra en bil på Varaderos flygplats.

Bästa tiden att resa till Varadero

Den bästa tiden för ett besök i Varadero och på Kuba är under perioden december till maj. Under december anordnas den populära jazzfestivalen i Havanna.

Vädret i Varadero

Varadero har ett savannklimat med varmt väder under hela året. Årsmedeltemperaturen i Varadero är 26 grader. Den varmaste månaden är augusti då medeltemperaturen ligger på 28 grader och kallast är det i januari, med en medeltemperatur på 22 grader.

Saker att se och göra i Varadero

Varadero lockar många besökare som vill njuta av områdets fina stränder. Bland de populäraste besöksmålen i Varadero finns Varadero Beach, konstmuseet Mi Casa Beatles och grottan Saturno. Coral Beach och parken Josone hör till två andra måsten i Varadero.

Läs mer

Underbara Kuba: 8 måsten & sevärdheter

Hotell i Varadero

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Varadero.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Varadero

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.