Karta

Flyg till Valencia

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Valencia

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Valencia. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Valencia. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Valencia går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Valencia

Det finns i nuläget inga direktflyg till Valencia från Sverige, däremot från Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Valencia

Inga flygbolag har i nuläget direkta flyg till Valencia från Sverige. Lågprisflygbolaget Ryanair har dock direktflyg från Köpenhamn. Ett flertal flygbolag erbjuder flyg till Valencia med mellanlandning. Här hittar du en lista över flygbolag som har flyg till Valencia.

Ankomst till Valencia

Valencias flygplats ligger cirka 8 kilometer från centrala Valencia. Det går att ta sig från flygplatsen in till Valencia med bland annat tåg (linje 3 och 5) och buss nummer 150. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du hyra bil på Valencias flygplats.

Bästa tiden att resa till Valencia

Valencia är en populär turistort som lockar många besökare under högsommaren. Vill du undvika trängseln och de högsta temperaturerna, rekommenderas det att du besöker Valencia under perioderna mars till juni eller september till november.

Vädret i Valencia

Valencia har ett subtropiskt klimat med runt 30 grader under sommaren och cirka 15 grader under vintermånaderna. Augusti är den varmaste månaden i Valencia och januari är den kallaste.

Saker att se och göra i Valencia

Den charmiga hamnstaden Valencia är ett utmärkt alternativ för dig som vill kombinera storstad och strand. Här finns många fina sandstränder, bra shopping och ett härligt nattliv. Bland Valencias populäraste sevärdheter och besöksmål finns saluhallen Mercado Central, djurparken Valencias Bioparc och akvariet L'Oceanogràfic. Valencias populäraste strand är Playa de Malvarossa.

Läs mer

Europas 12 bästa saluhallar

Hotell i Valencia

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Valencia.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Valencia

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.