Karta

Flyg till Podgorica

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Podgorica

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Podgorica. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Podgorica. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Podgorica går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Podgorica

Direktflyg till Podgorica finns från Stockholm. Du kan också ta ett flyg direkt till Podgorica från Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Podgorica

Lågprisflygbolaget Ryanair erbjuder direkta flyg från Sverige till Podgorica. Flera andra flygbolag erbjuder flyg med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Podgorica.

Ankomst till Podgorica

Podgoricas flygplats ligger cirka 12 kilometer söder om Podgorica. Taxi är ett transportalternativ för dig som behöver ta dig till och från flygplatsen. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil i Podgorica.

Bästa tiden att resa till Podgorica

Perioden mellan april och september lockar flest besökare.

Vädret i Podgorica

Podgorica har ett subtropiskt klimat. Under sommaren ligger medeltemperaturen på 32 grader och under vintern på 10 grader.

Saker att se och göra i Podgorica

Montenegros huvudstad är en liten, men spännande, destination där gammalt möter nytt och där atmosfären är charmig och avslappnad. Podgorica har en rik restaurang- och kafékultur och inte minst ett livligt nattliv. Bland de mest populära sevärdheterna i Podgorica finns den gamla bosättningen Medun, Ostrogklostret och den gamla turkiska stadsdelen Stara Varos.

Läs mer

Uppstickaren Montenegro – 5 platser du måste besöka

Hotell i Podgorica

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Podgorica.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Podgorica

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.