Karta

Flyg till Punta Cana

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Punta Cana

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Punta Cana. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Punta Cana. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Punta Cana går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Punta Cana

I nuläget finns det inga flygplatser i Sverige med direktflyg till Punta Cana.

Flygbolag som erbjuder flyg till Punta Cana

Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Punta Cana. Ett flertal flygbolag erbjuder flyg till Punta Cana med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Punta Cana.

Ankomst till Punta Cana

Punta Canas flygplats ligger cirka 17 mil från Santo Domingo. Taxi är ett populärt transportalternativ till och från flygplatsen. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil i Punta Cana.

Bästa tiden att resa till Punta Cana

Mars till maj anses vara den bästa tiden för ett besök i Punta Cana.

Vädret i Punta Cana

Punta Cana har ett savannklimat med en årsmedeltemperatur på 24 grader. September är den varmaste månaden med en medeltemperatur på 26 grader. Januari är kallast och har en medeltemperatur på 22 grader. November är den regnigaste månaden i Punta Cana.

Saker att se och göra i Punta Cana

Punta Cana är en populär destination för dig som vill njuta av sol och bad, snorkling och golf. Bland Punta Canas mest populära sevärdheter och besöksmål finns stranden Bávaro, ön Isla Catalina och amfiteatern Altos de Chavón.

Läs mer

10 tips: resor till Karibien på en begränsad budget

Hotell i Punta Cana

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Punta Cana.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Punta Cana

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Punta Cana: Punta Cana.
Delta, Sky Airline, KLM, French Bee, GOL Linhas Aéreas, TUI, Nordwind Airlines och TUIfly Nordic AB flyger alla direkt till Punta Cana.
Den billigaste månaden att flyga till Punta Cana är oktober.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.