Karta

Flyg till Cork

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Cork

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Cork. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Cork. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Cork går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Cork

Det finns i nuläget inga flygplatser i Sverige med direktflyg till Cork.

Flygbolag som erbjuder flyg till Cork

Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Cork. Flera flygbolag erbjuder dock flyg till Cork med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Cork.

Ankomst till Cork

Cork Airport ligger strax söder om Cork, i ett område kallat Ballygarvan. Buss nummer 226 kör mellan flygplatsen och centrala Cork. Taxi är ett annat transportalternativ. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil i Cork.

Bästa tiden att resa till Cork

För att undvika de tyngst belastade perioderna (juli och augusti) ska du sikta in dig på ett besök på sen vår eller tidig höst. Då är vädret behagligt, priserna lägre och turisterna färre.

Vädret i Cork

Cork har ett milt, oceaniskt klimat. Under sommaren ligger medeltemperaturen på 17-18 grader och under vintern på 5-6 grader. Januari är den regnigaste månaden i Cork.

Saker att se och göra i Cork

Cork är en utmärkt stad för en weekend, i synnerhet för dig som uppskattar historia. Bland de mest populära sevärdheterna och besöksmålen i Cork finns Blarney Castle, Fota Wildlife Park och Saint Fin Barres katedral. Blackrock Castle och Crawford Art Gallery är två andra populära besöksmål i Cork.

Läs mer

10 måsten på Irland

Hotell i Cork

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Cork.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Cork

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.