Cork

23 nov. 201924 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Cork inkluderar Jurys Inn Cork, Ambassador Hotel & Health Club och The Metropole Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Cork genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Cork

från 1 163 SEK
från 1 399 SEK
från 2 717 SEK

Vad säger resenärer om Cork?

9,8
Historieälskare
8,1
Familjeresenärer
8,0
Matälskare
8,0
Studenter
7,5
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (48)
Samantha Leary
Samantha LearyCork
2017-01-06

hon d rebels

Elaina O' Brien
Elaina O' BrienGyeongju
2016-04-02

Kork, den största länet i Irland och en av de mest levande och energiska städer i landet har mycket att erbjuda mellan konst och kultur, historia och vacker natur och landskap. Själva staden är hem för många teatrar, museer och konstgallerier samt högklassigt hotell att skämma bort dig själv för helgen. Den är värd årliga festivaler såsom Jazz Festival och Bo på Marquee. Få ut ur staden och utforska öarna, intressanta platser längs den vilda Atlanten Way och bo på en avkopplande kuststad på landsbygden. Du har verkligen det bästa av två världar. Det är en vacker del av landet som representerar Irland för alla är det värt i yttersta stil.

Robin Lampert
Robin Lampert
2015-07-30

vi var på Blarney slottet titta på irländska steg dansare det är mycket kallare där än en NYC sommar. De var fantastisk. Stora kryssningsfartyg utflykt. De som kan gå upp smala stegen se till att kyssa Blarney Stone.

D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLondon
2013-10-26

De flesta människor kommer för närhet till Blarney Stone, men en stad i sin egen rätt. Säte radikal politik. Trevlig atmosfär, kan men några av er väljer att ge det en miss. Bättre än Waterford men.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 1 069 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Cork är augusti, med ett genomsnitt på 1 617 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 219 SEK per natt. Det är 8 % lägre än det genomsnittliga priset 1 321 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Cork är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 7,6 °C/45,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 20,4 °C/68,7 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 2,5 °C/36,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Cork är Cork (ORK) (6,21 km).

Planera en resa till Irland