Karta

Flyg till Genua

Aktuell information i december 2016

Så hittar du billiga flyg till Genua

Letar du efter billiga flyg till Genuas flygplats? Skyscanner kan hjälpa dig. Med vår oberoende resesökmotor hittar du de billigaste flygen och kan flyga billigt till Genua helt utifrån dina egna önskemål.

Det enda du behöver göra är att fylla i när och vart du vill åka och så skannar vi av hela marknaden med miljontals flyg för att hitta det bästa erbjudandet för dig.

Om du dessutom är flexibel med när du ska resa, kan du pröva Skyscanners sökfunktion Hel månad. Som namnet avslöjar får du en överblick på flygpriserna under en hel månad och kan på så sätt välja det billigaste datumet.

Bästa tiden att boka flyg till Genuas flygplats

När är det bäst tid att boka ett flyg till Genua? Prova vårt verktyg Bästa Tid att Boka för att se hur långt i förväg du bör boka för att få bästa pris. Prova också vår kostnadsfria Prisagent som meddelar dig när priset på ditt flyg är som lägst.

Flygbolag som flyger till Genua

För närvarande finns inte några direktflyg från Sverige men du kan resa bland annat med bolagen Lufthansa, KLM, Air France och Vueling från Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter med en eller flera mellanlandningar. Dessutom med KLM eller Air France från Lindköpings flygplats med en eller flera mellanlandningar.

Här kan du se vilka fler bolag som flyger till Genuas flygplats.

Till och från Genuas flygplats

Den internationella flygplatsen Aeroporto di Genova – Cristoforo Colombo ligger mindre än tio kilometer från centrum. Från flygplatsen är det enkelt att hyra en bil eller ta en transferbuss till stadens centrum. Flygbussen Volabus går varje halvtimme och resan in till centrum tar cirka 30 minuter.

På Genuas flygplats

Genuas flygplats har nyligen renoverats och tar emot cirka 1 miljoner passagerare varje år. Här finns restauranger, butiker, kaféer och barer, samt bankomater, wifi och VIP-lounger.

Hotell i Genua

Med Skyscanners hotelljämförelse kan du enkelt hitta hotell i Genua.

Bästa tiden att åka till Genua

Badsäsong från juni-oktober, trängselvarning i juli-augusti. April-juni samt september-oktober är populära tider för vandringar och matresor.

Vädret i Genua

Klimatet i Genua påverkas av närheten till havet. Hösten och vintern är mild. Sommaren het och våren riktigt behaglig.

Se och göra i Genua

Genua är ett viktigt ekonomisk centrum i Italien. Dessutom är det en vacker historisk stad som lockar fler och fler turister.

Är du en matnörd? Detta är ett kulinariskt paradis där varje by har sina egna och stolta traditioner. Kustlandskapet är mäktigt och det finns både vackra stränder och intressanta historiska sevärdheter. Om du hyr bil i Genua kan du enkelt utforska Rivieran och den liguriska landsbygden intill.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Genua

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Genua: Genua.
Delta, Israir, Air Austral, KLM Cityhopper, KLM, Vueling Airlines, Volotea och Alitalia CityLiner flyger alla direkt till Genua.
Den billigaste månaden att flyga till Genua är mars.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.