Genua

17 apr. 202018 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Genua inkluderar NH Genova Centro, NH Collection Genova Marina och Best Western Premier CHC Airport baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Genua genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Genua

från 828 SEK
från 1 071 SEK
från 1 774 SEK

Vad säger resenärer om Genua?

9,8
Historieälskare
7,0
Konst & Designälskare
6,4
Friluftsmänniskor
6,4
Familjeresenärer
6,1
Andliga sökare
Medlemmars omdömen (66)
Cindy Pain
Cindy PainSeattle
2016-07-11

Genova är den maritima centrala Italien. Det har viktiga historia för landet. Det är absolut en fungerande stad och raspigare än mer populär syn du kan ha, men ett besök i den gamla staden kan du uppleva en svunnen tid. Jag älskar färgerna i dessa hus klustrade tillsammans.

Peter Koghee
Peter KogheeAmsterdam
2016-05-13

GENOVA / Genua / GENUA Ett besök i hamnstaden Genua är det rätta valet för alla. En perfekt kombination för vin, mat och älskare av arkitektur. Också ett bra ställe att njuta av museer, palats, villor och torg. Och en himmel för konsumenterna! Och det är födelseplatsen för Columbus.

Spencer Samuel
Spencer Samuel
2015-11-03

Kontrollera att du tar en rundtur i gamla staden Genua för medeltiden och renässansen arkitektur!

Eric Brink
Eric BrinkPleasant Hill
2014-05-14

Genua eller Genova var Gayle och min sista stoppet under vår senaste Italien semester. Denna stad är att inte förväxlas med Genua Nevada, där många medlemmar av Gayle utökade familj bor. Vi tog tåget från Cinque Terre på eftermiddagen och flög ut nästa dag. Däremellan, vi gick runt, haft många mysiga gatorna i Gamla stan, åt bra, vandrade in och ut ur fantastiska kyrkor, och spatserade genom den gamla hamnen.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 809 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Genua är februari, med ett genomsnitt på 1 270 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 959 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 992 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Genua är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 12,9 °C/55,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 28,7 °C/83,7 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 3,9 °C/39,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Genua är Genua (GOA) (7,67 km).

Planera en resa till Italien