Karta

Flyg till İzmir

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Izmir

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Izmir. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Izmir. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Izmir går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Izmir

Direktflyg till Izmir finns från Stockholm och Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Izmir

Flygbolaget SunExpress erbjuder direktflyg till Izmir. Ett flertal andra flygbolag har flyg med mellanlandning. Här är en lista över flygbolag som flyger till Izmir.

Ankomst till Izmir

Izmirs flygplats (Adnan Menderes flygplats) ligger knappt två mil söder om Izmir. Flygplatsen trafikeras bland annat av bussar och tunnelbana. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du hyra en bil på Izmirs flygplats.

Bästa tiden att resa till Izmir

De flesta besökare kommer till Izmir under sommarmånaderna juni till augusti. Under sommarsäsongen anordnas det många evenemang och aktiviteter i Izmir.

Vädret i Izmir

Izmir har ett Medelhavsklimat med långa, heta och torra somrar och svala, regniga vintrar. Det är inte ovanligt med temperaturer på över 40 grader under sommaren. Under vintern ligger genomsnittstemperaturerna kring 10 grader.

Saker att se och göra i Izmir

Hamnstaden Izmir är en av Turkiets största städer och har ett stort utbud av såväl shopping som nöjen och historiska sevärdheter. Strandpromenaden Kordonboyu, MaviBahce Shopping Center och klocktornet Saat Kulesi hör till några populära besöksmål i Izmir. Spårvagnen Izmir Teleferik är ett annat måste.

Läs mer

Resa till Turkiet: 10 billiga stranddestinationer

Hotell i Izmir

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Izmir.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära İzmir

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i İzmir: İzmir.
Qatar Airways, Olympic Air, Singapore Airlines, Iran Aseman Airlines, eurowings, Alitalia, Malaysia Airlines och TUI flyger alla direkt till İzmir.
Den billigaste månaden att flyga till İzmir är mars.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.