İzmir

29 nov. 201930 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i İzmir inkluderar Ibis Izmir Alsancak, Walk in Hotel och Smart Hotel İzmir baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i İzmir genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i İzmir

från 358 SEK
från 482 SEK
från 605 SEK

Vad säger resenärer om İzmir?

9,8
Nattuggla
9,6
Historieälskare
9,1
Matälskare
8,7
Familjeresenärer
8,1
Lyxresenärer
Medlemmars omdömen (106)
elaine g (@iamego)
elaine g (@iamego)San Francisco
2016-05-31

En av mina favoritstäder i Turkiet ... 3: e största stad, blev jag förvånad jag hade inte hört talas om det. Det har några stora waterfront områden att umgås. "Downtown" / finansiella delen har massor av kaffe platser där man kan sitta och njuta av en kopp kaffe och titta på havet

Eric Brink
Eric BrinkPleasant Hill
2013-10-10

Gayle och jag faktiskt inte se mycket av Izmir (formellt den grekiska staden Smyrna), andra än staden som vi kom in och lämnade via våra kryssningsfartyg eller på bussen till och från Efesos. Vår nexus var hamnen och med förmodligen en hel del förlorad möjlighet att utforska denna intressanta mångkulturellt område mer ingående.

Herdianti Wisesaputri
Herdianti WisesaputriJakarta
2013-03-04

Denna stad har tre ansikten. Affärssidan, lite slumy sida och vackra vackra havet sida. Ändå dess värt ett besök bara för den vackra havet sida :)

Sam Litvin
Sam LitvinSan Diego
2013-01-14

Storstad som lite är känt utanför men i Turkiet är väl känt för sin musik, stränder och en mycket liberal atmosfär.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 349 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i İzmir är juli, med ett genomsnitt på 648 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 411 SEK per natt. Det är 15 % lägre än det genomsnittliga priset 473 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I İzmir är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 14,8 °C/58,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 33,3 °C/91,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 6,7 °C/44,1 °F.
Närmaste flygplatsen för İzmir är İzmir (ADB) (15,18 km).

Planera en resa till Turkiet