Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Bratislava Flygplats

alam
sixt
eury
budg
avis
erac

Biluthyrning på Bratislava flygplats

Denna information är från oktober 2015

Oavsett om du planerar att utforska Bratislavas vackra stadskärna eller hänge dig åt Slovakiens fantastiska vandringsleder kommer Skyscanner att hjälpa dig att hitta de bästa hyrbilsalternativen på Bratislava flygplats.

Här kan du hyra en bil på Bratislava flygplats

Det finns i dagsläget åtta stycken hyrbilsföretag på Bratislava flygplats och dessa är Avis, Budget, Buchbinder, Europcar, Hertz, Eurocar, Sixt och Alwe. Samtliga har sina kontor i ankomsthallen.

Bensinstationer i närheten av Bratislava flygplats

Beroende på ditt hyrbilsavtal kan du vara tvungen att återlämna din hyrbil med full tank.
Du hittar två stycken OMV-stationer på väg D1 i vardera riktningen. Det finns även andra bensinstationer i närheten, men OMV-stationerna är helt klart det bekvämaste alternativet om du ska tanka på väg tillbaka till flygplatsen.

Kör i området kring Bratislava flygplats

Den stora vägen D1 ligger i anslutning till flygplatsen. D1 är en av Slovakiens viktigaste vägar och den går hela vägen från Bratislava till den ukrainska gränsen. Tänk på att du behöver betala vägtull på de flesta delar av vägen och detta kan du göra på majoriteten av alla bensinstationer. En tiodagars-biljet kostar drygt 100 kronor och en månadsbiljett går på cirka 140 kronor.

Kör till din destination

Här har vi satt ihop en kort guide om hur du tar dig från Bratislava flygplats till några av de mest populära destinationerna i området.

1. Bratislava

Det tar endast drygt en kvart att köra från flygplatsen in till Bratislava. Det flesta hotell i Bratislava erbjuder gästparkering vilket är ett stort plus för dig med hyrbil. Om du endast besöker Bratislava under ett par timmar är det smidigast att parkera bilen i något av stadens underjordiska garage. Det går också att parkera på gatan mot en avgift, även om det ibland kan vara svårt att hitta lediga parkeringsplatser. Om du inte hittar några biljettautomater i området kan du köpa en biljett i någon av stadens många tidningskiosker. Det kostar drygt 10 kronor i timmen att parkera på gatan i Bratislava.

2. Jasna

Jasna är en minst sagt underskattad vinterdestination. Här hittar du mat, öl, boende och liftbiljetter till en bråkdel av priser jämfört med mer kända orter; detta är med andra ord ett utmärkt alternativ för den prismedvetne vintersport-entusiasten. Det tar drygt tre timmar att köra från Bratislava flygplats till Jasna. I Chopok hittar du gratis Park & Ride-parkeringar. Tänk på att ta med dig snökedjor om du kommer hit under vintern, se till att ditt hyrbilsföretag tillhandahåller dessa.

3. Wien

Wien är en drömdestination för kulturälskaren och bjuder på hänförande arkitektur, underbart kaffe och mycket musik. Om du inte kan hitta billiga flyg till Wien kan du istället flyga till Bratislava och köra resten av vägen; Wien ligger inte mer än en timmes körväg från Bratislava flygplats. Många hotel i Wien tillhandahåller gästparkering och kan också erbjuda 15-minutersbiljetter om du behöver köra in till centrum och parkera på gatan. I stadens mest centrala delar får du parkera i upp till två timmar mot ett kostnad på drygt 20 kronor i timmen. Biljetter kan köpas på bland annat bensinstationer och kiosker.

Priserna kan komma att ändras.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.