Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Adelaide Flygplats

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyrbil Adelaide flygplats

Wow! Du befinner dig i Australien. Oavsett om du vill klappa koalor på Kangaroo Island eller planerar att ta del av nattlivet i Adelaide och utforska staden och dess närområden lite närmare så är det en bra idé att ha en hyrbil i Adelaide och överlag när du reser i Australien. Med Skyscanner är det dessutom superenkelt att få tag på en hyrbil på Adelaides flygplats. Använd av vår sökmotor där du fyller i Adelaide och datum och trycker på sök och snabbt på det viset får upp en lista över hyrbilsföretag på Adelaide flygplats och priser på hyrbilarna.

Företag som erbjuder biluthyrning Adelaide flygplats

På Adelaide flygplats hittar du i dagsläget bland annat Avis, Budget och Europcar. Biluthyrningsdiskarna hittar du i ankomstområdet i närheten av bagageutlämningen.

Detta har öppet så här:

  • Budgets öppettider på Adelaides flygplats: Alla dagar 06.00-23.00.
  • Avis öppettider på Adelaide flygplats:Alla dagar 06.30-22.30.
  • Europcars öppettider på Adelaides flygplats: Alla dagar 06.30-22.30.

Så här får du således tag på billiga hyrbilar med Skyscanners sökmotor på Adelaides flygplats.

Att köra från Adelaide flygplats

Flygplatsen ligger i Adelaide och drygt en kvart från stadens centrum via A6, så när du hämtat upp din hyrbil på Adelaides flygplats ska du söka dig mot A6. Flygplatsen ligger i Adelaide i South Australia och är mycket lätt att ta sig runt på med bil och är sammanlänkad även med andra stora vägar i närområdet.

I Adelaide hittar du en härlig blandning historiska byggnader, breda gator och mängder med caféer och restauranger. Väster om staden hittar du de välbesökta stränderna som med bil nås på mindre än en halvtimme. Staden har en medeltemperatur på 16 grader och 28 grader under sommaren. Adelaide är destinationen för dig som älskar nattliv, sport och kultur. Staden är dessutom Australiens vinhuvudstad och köket du möter här är en spännande blandning av många kulturer.

Läs mer om 10 underbar stränder i Australien

Viktig information för dig som ska hyra bil i Adelaide

När du ska hyra bil i Adelaide i Australien behöver du ha fyllt 21 år och haft ditt körkort i ett år. Många biluthyrare kräver även att du max är 75 år och kan kräva ett internationell körkort. Om du är under 25 år är det även vanligt att de kräver extra avgifter. När du ska hämta din hyrbil på Adelaide flygplats ta därför med ditt körkort och även ett pass eller nationella id-handlingar. Läs på vad som ingår i hyrbilsförsäkringen och vilka regler som gäller. Det är även bra att ta med ett kreditkort eftersom det ofta används när man betalar depositionen.

Flyg och hotell för din resa till Adelaide

Sök efter billiga hyrbilar i Adelaide på det här sättet. Och om du vill använd dig även av våra funktioner att söka efter billiga flyg till och från Adelaide och billiga hotell i Adelaide. Det är bara att klicka dig vidare.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.