Adelaide

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Adelaide inkluderar BreakFree Adelaide, Quest on Franklin och Holiday Inn Express Adelaide City Centre baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Adelaide genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Adelaide

från 703 SEK
från 1 063 SEK
från 1 256 SEK

Vad säger resenärer om Adelaide?

9,8
Familjeresenärer
7,4
Matälskare
7,0
Historieälskare
7,0
Miljöresenärer
6,9
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (90)
Julia Allingham
Julia AllinghamLaurieton
2016-02-03

Den vackraste stad och så lätt att komma runt om du går eller använda kollektivtrafiken

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2015-02-03

Adelaide inte ofta få mycket press - även inom Australien själv. "Staden av kyrkor" är känd som en lugn plats, perfekt för att höja en familj eller komma ut i de olika vild som omger den. Den årliga Adelaide Fringe festival sväller staden i en surrande bikupa av artistisk verksamhet som tjänar staden mycket av sitt rykte, men sanningen skall fram det är en ståtlig, trevlig stad som helst på året, med bra restauranger och barer på Melbourne St och North Terrace och vackra stränder som Semafor strax utanför staden. Ännu bättre är Adelaide den perfekta hoppning-off för de fantastiska vingårdar i närliggande Adelaide Hills och världsberömda Barossa Valley.

AussieCamper Van
AussieCamper VanMelbourne
2014-09-28

Om du planerar för äventyrliga och spännande resa sedan välja Adelaide. Här kan du utforska de kulturella sevärdheter, uppfriskande och livlig strandad med vacker solnedgång punkt, mest fascinerande infrastruktur och skulpturer på vägarna som inte får missa.

Natural Hancrafted Soap Company
Natural Hancrafted Soap CompanyLos Angeles
2014-03-12

Adelaide Hills är stor. Inkluderar boende, attraktioner, källardörrar och händelser.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 1 032 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Adelaide är mars, med ett genomsnitt på 1 206 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 020 SEK per natt. Det är 10 % lägre än det genomsnittliga priset 1 126 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Adelaide är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 18,5 °C/65,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 28,4 °C/83,1 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 6,6 °C/43,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Adelaide är Adelaide (ADL) (6,33 km).

Planera en resa till Australien