Minneapolis

4 feb. 20205 feb. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Minneapolis inkluderar Grand Hotel Minneapolis, Comfort Inn MSP Airport - Mall of America och Country Inn & Suites by Radisson, Brooklyn Center, MN baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Minneapolis genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Minneapolis

från 1 228 SEK
från 1 818 SEK
från 2 169 SEK

Vad säger resenärer om Minneapolis?

9,8
Matälskare
9,6
Familjeresenärer
9,0
Friluftsmänniskor
7,6
Äventyrsresenärer
7,4
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (126)
Steve Baumgartner
Steve BaumgartnerRochester
2015-09-05

För en nordlig stad, är Minneapolis ganska stad. Det har mycket att göra - från dess museer och butiker och restauranger till sina parker och rekreation, och så mycket däremellan. Beviljas finns förmodligen lite att du hittar här att du inte också kan hitta i andra stora städer, så jag vet inte om jag skulle resa till Minneapolis från andra stora storstadsområden, men om du inte är från en stor metro redan är Minneapolis ett bra ställe att komma att se en hel del i en kort tid. Plus, du är nära till andra saker i Twin Cities som Stillwater och Mall of America, plus Duluth och Rochester.

Hollie Olson
Hollie OlsonOceanside
2016-09-01

En av mina favoritstäder i USA !!! Stora lokala kultur, teater, konst och mode! Massor av små butiker och fantastiska restauranger! Alla bör besöka Minneapolis! Liten, lita på kosmopolitiska stad mig!

Avery
AveryMinneapolis
2015-04-08

Minneapolis är en förstklassig Midwestern stad. Den har en rik, eklektisk i stan och massor av roliga människor som bebor den. Parkerna i denna stad är helt enkelt tops- uptown sjöarna speciellt inte kan bli slagna. Foodie scenen är en levande en, liksom nattliv. Det är en vacker stad och väl värt ett besök.

Travel + Leisure
Travel + LeisureNew York City
2014-12-29

Dessa Minnesotans rankas som den smartaste, och några av de vänligaste människor i nationen. De är också glada att dela sina lokala kaffe. Trogen Caribou Coffee, till exempel, räknar nu hundratals platser i USA. Några nya platser har huggen ur sin egen nisch i Twin Cities: den organiska Spyhouse Coffee Roasting Co, vars tre kaféer är utrustade med midcentury bitar, och fred kaffe, anslutna till en av de tidigaste rättvisemärkt kaffe grupper, som lär kaffe klasser. Området rankas också högt för det är höst attraktioner. Medan massor av lokalbefolkningen glatt trampa runt staden under mitt i vintern, för de flesta människor, är nedgången sista hurra för cykling och jogging runt sjöarna. En höjdpunkt är septembers Minneapolis Bike Tour, som erbjuder vägar av varierande längd runt Grand Rounds Scenic Byway; en annan är Oktobers Medtronic Twin Cities Marathon, som har kallats den vackraste städerna maraton, tack vare sin trädtältförsedda sträckan längs ways, sjöar och Mississippifloden. För att bevisa att du är lika hjärtligt som lokalbefolkningen, gå titta på Minnesota Vikings spela utomhus för de kommande två säsongerna, medan deras nya stadion byggs.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 1 279 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Minneapolis är oktober, med ett genomsnitt på 1 905 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 1 655 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Minneapolis är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari −8,0 °C/17,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 29,0 °C/84,2 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −13,0 °C/8,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Minneapolis är Minneapolis St Paul (MSP) (11,48 km).

Planera en resa till USA