Meridian

4 apr. 20205 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Meridian inkluderar Fairfield Inn Suites Meridian, Thrifty Inn Newton och Hamilton Inn baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Meridian genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Meridian

från 933 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 663 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Meridian är november, med ett genomsnitt på 1 056 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 749 SEK per natt. Det är 7 % lägre än det genomsnittliga priset 803 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Meridian är den förväntade genomsnittstemperaturen i mars 14,4 °C/57,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 33,8 °C/92,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 2,2 °C/36,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Meridian är Meridian (MEI) (5,23 km).

Planera en resa till USA