Detroit

15 apr. 202016 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Detroit inkluderar Crowne Plaza Detroit Downtown Riverfront, Candlewood Suites DETROIT-WARREN och DoubleTree by Hilton Dearborn baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Detroit genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Detroit

från 1 274 SEK
från 1 761 SEK
från 1 859 SEK

Vad säger resenärer om Detroit?

9,8
Konst & Designälskare
8,5
Nattuggla
8,5
Matälskare
8,4
Historieälskare
6,8
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (128)
HAYDEE
HAYDEEBrooklyn
2016-07-18

Att gå på gatorna i Detroit jag såg detta tåg som såg ut som en spårvagn med bara två bilar, folk var vänlig som vi promenerade runt, jag gillade den livliga och musik i atmosfären !!

John Abdou
John AbdouHuntington Beach
2016-02-20

Denna stad gör sitt bästa för att göra en comeback och det är en beundransvärd insats. Gott om höft ställen att äta, dricka och spela centrum. Ett värde stad att utforska under denna övergångsperiod.

Leonard  mcgigor
Leonard mcgigor
2015-12-17

Mitt hem. Jag har varit runt om i världen. I "ve varit i Europa, Sydamerika, Filippinerna, .Men när jag kommer tillbaka hem, det finns ingen plats som Detroit

Manuel Derler
Manuel DerlerAlhambra
2016-02-20

Igår fredag ​​kväll, vi kom i Detroit, tillbringar vi lördag morgon besöker GM bildesign center byggnad (utformad 1953 av Eero Saarinen inredda med ursprungliga Knoll möbler), där min vän Vivien fungerar, där några bilder tillåts, Top hemlig plats! På eftermiddagen besökte vi den berömda Fisher Buildings, där min vän frågade dörrvakt så att vi kan gå till övervåningen för att ta bilder och fews tid efter, denna stora killar ge honom 2 gratis biljetter till baseball match Detroit Tigers VS Minnesota Twins kvällens! Vi har verkligen den amerikanska showen! En söndag morgon promenader på Grosse Pointe Farm Marina Lake Saint Clair med indiska sommarväder .... ♡. Dagen efter, den Henry Ford museum, en fin retrospektiv av amerikanska sättet of Art, Design och teknik! :-) Detroit, är denna stad oerhört blomstrande just nu! Efter konkurs, inför tidigare och hans nästa futur .....

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 603 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Detroit är oktober, med ett genomsnitt på 1 453 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 133 SEK per natt. Det är 10 % högre än det genomsnittliga priset 1 010 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Detroit är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 8,5 °C/47,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 28,6 °C/83,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −8,4 °C/16,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Detroit är Detroit City (DET) (9,77 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Detroit Wayne County (27,90 km) Detroit Willow Run (41,57 km) Pontiac (47,67 km) Ann Arbor (58,82 km)

Planera en resa till USA