Chattanooga

16 apr. 202017 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Chattanooga inkluderar Days Inn by Wyndham Chattanooga/Hamilton Place, Travelodge by Wyndham Chattanooga/Hamilton Place och Holiday Inn Hotel & Suites Chattanooga baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Chattanooga genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Chattanooga

från 965 SEK
från 1 401 SEK

Vad säger resenärer om Chattanooga?

9,8
Familjeresenärer
8,9
Matälskare
8,9
Friluftsmänniskor
8,4
Äventyrsresenärer
7,0
Studenter
Medlemmars omdömen (61)
Jeffrey Geib
Jeffrey GeibRossville
2016-03-21

Chattanooga, TN en sådan vacker stad med massor av saker att göra. Särskilt centrum.

Patti G
Patti GBurns
2016-03-21

Detta är en rolig stad att besöka och en vacker enhet genom Cherokee National Forest. Det är bara 60 miles, men kommer att ta ett par timmar på grund av bergskörning. Jag rekommenderar starkt Aretha Frankensteins. Det är en mycket liten restaurang men tjänar fantastisk mat. Det kommer att ta en bra 2 timmar att äta om du inte behöver vänta länge för en tabell.

Miller Brown
Miller Brown
2016-03-21

Stor stad! Massor av fantastisk plats att äta. Stora centrala med fantastisk utomhus erbjudanden strax utanför staden

Ramona Flume
Ramona FlumeAustin
2016-03-21

1969, Walter Cronkite rapporterade om EPA: s beslut att Chattanooga var den smutsigaste staden i Amerika. Men besökare skulle aldrig gissa det idag. Staden har gjort betydande miljövänlig lagstiftning sedan 60-talet och är nu en kronjuvel hållbar livsstil och gröna affärer. Promenera genom den nyrenoverade vattnet, inklusive en fem mil flodpromenaden flera familjen parker, gångbroar och cykelvägar. Andra attraktioner inkluderar en internationellt erkänd akvarium, höft boutiquer i det område i North Shore, konstdistrikt och museer, liksom Bluff View, och Ruby Falls, världens största underjordiska vattenfall.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 697 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Chattanooga är januari, med ett genomsnitt på 1 668 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 772 SEK per natt. Det är 31 % lägre än det genomsnittliga priset 1 013 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Chattanooga är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 17,0 °C/62,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 31,6 °C/88,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 1,6 °C/34,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Chattanooga är Chattanooga (CHA) (9,71 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Jasper (17,48 km)

Planera en resa till USA