Casper

10 apr. 202011 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Casper inkluderar Sage And Sand Motel, Clarion Inn at Platte River Casper och Travelodge by Wyndham Casper baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Casper genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Casper

från 877 SEK

Vad säger resenärer om Casper?

Medlemmars omdömen (7)
Nicole Dillon
Nicole DillonTucson
2017-01-06

Söt centrum! Definitivt kolla Lou Taubman är för äkta cowboy utrusta ... bra för mestadels män. Jag ville inte ta hand om alltför bejeweled damkläder.

Carmen Selden
Carmen SeldenMilwaukee
2017-01-22

HA HA !!! Minnen från denna plats ..... wow! Solnedgångar och soluppgångar får dig att sticka, stare, dregla!

Shelley Dickerson
Shelley Dickerson
2017-01-06

Allt här är fortfarande så vild och ändå människorna är så mild och vänlig de vilda hästarna här har haft genetisk testning och deras blodslinjer går direkt till de spanska araber som fördes av Conquistidors århundraden sedan Även vilda Mountain fåren är ganska mycket utan rädsla för människan här - Gå upp vad lokalbefolkningen här har namnet "Herregud berg" och besöka den gamla medicinen rullar som har varit i ständig bön användning för mer än 2300 år -Du måste vandra i -Det är fortfarande används och förklarat heligt av ursprungsfolk i detta område för att få en verklig känsla av soltude att Bighorn bergen erbjuder nedan det finns också några i takt västerländska film rancher där några av de tidiga västra Filmstjärnor kom att leva det är reat!

April Wood
April WoodPavillion, Wyoming
2017-01-06

Jag bodde i Casper för 11 år jag älskar det

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 689 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Casper är februari, med ett genomsnitt på 1 215 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 776 SEK per natt. Det är 14 % lägre än det genomsnittliga priset 889 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Casper är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 6,9 °C/44,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 32,7 °C/90,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −9,3 °C/15,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Casper är Casper (CPR) (12,85 km).

Planera en resa till USA