Debrecen

24 mars 201925 mars 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Debrecen inkluderar Némethy Panzió, Grand Hotel Aranybika och Laci Magánszálláshely baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Debrecen genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Debrecen

från 484 SEK
från 699 SEK
från 1 189 SEK

Vad säger resenärer om Debrecen?

9,8
Lyxresenärer
9,8
Backpackers
7,2
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (10)
Ed Lee
Ed LeeNew York City
2015-01-12

Den näst största staden i Ungern som ligger i den östra delen av Ungern. När du går det historiska centrum, kommer du att märka kulhål i en del av väggarna som är från första världskriget Staden har en historisk känsla, men med vissa moderna vändningar. Kolla in de restauranger som förkroppsligar detta tema. Jag rekommenderar också checka ut att toaletterna.

D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLondon
2013-07-09

En stad som reser sig ur de ungerska slätterna eller verkar göra det. Jag besökte på väg till Lvov / Lviv, men det är värt en dag ändå.

Lorrie Bee
Lorrie BeeBaltimore
2017-01-06

Jag älskade denna plats - poolerna är fantastiska!

Tamas B
Tamas B
2019-01-10

Abc

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 453 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Debrecen är augusti, med ett genomsnitt på 490 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 466 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Ungern