Debrecen

16 jan. 201917 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Debrecen inkluderar Campus Hotel, Villa Hotel och Hotel Óbester baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Debrecen genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Debrecen?

9,8
Lyxresenärer
9,8
Backpackers
7,2
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (10)
Ed Lee
Ed LeeNew York City
2015-01-12

Den näst största staden i Ungern som ligger i den östra delen av Ungern. När du går det historiska centrum, kommer du att märka kulhål i en del av väggarna som är från första världskriget Staden har en historisk känsla, men med vissa moderna vändningar. Kolla in de restauranger som förkroppsligar detta tema. Jag rekommenderar också checka ut att toaletterna.

D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLondon
2013-07-09

En stad som reser sig ur de ungerska slätterna eller verkar göra det. Jag besökte på väg till Lvov / Lviv, men det är värt en dag ändå.

Lorrie Bee
Lorrie BeeBaltimore
2017-01-06

Jag älskade denna plats - poolerna är fantastiska!

Tamas B
Tamas B
2019-01-10

Abc

Planera en resa till Ungern