Khartoum

7 apr. 20208 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Khartoum inkluderar Corinthia Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Khartoum genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Khartoum

från 4 743 SEK

Vad säger resenärer om Khartoum?

9,8
Friluftsmänniskor
8,3
Historieälskare
8,3
Äventyrsresenärer
8,2
Matälskare
8,1
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (44)
Hemang Desai
Hemang DesaiKhartoum
2014-07-11

En plats helt motsatt till sina grannar. En mycket säker plats att bo. Jag har en lång historia med Sudan. När bör göra det till en vana att besöka Sudan och se den blå och vita Nilen sammanslagning, dess en gång under en livstid ögonblick att se två floder samgående att skapa den största floden på planeten jorden. Fantastiska köket tillgänglighet, från autentiska sudaneser till libanesiska egyptiska till Indien, dess alla tillgängliga här. Fresh vatten fisk är populär även här. Burj Al Fateh och Rotana Salam bör två femstjärniga hotell räcker dig fritid vistelse. Men om du vill sänka din budget bör du hitta en hel del väl underhållna hotell också. Incase du planerar att resa till Sudan och behöver hjälp, kan du alltid kontakta mig på hemang1986@gmail.com skall attentive du på alla sätt.

Don Poisson
Don PoissonVancouver
2017-01-06

Ett snabbt stopp på vägen till Addis Abeba. De mycket vänliga lokalbefolkningen som vi träffade på väg en inbjudan för en utökad besök. En dag hoppas vi att ta upp dem på det.

Maxine Jones
Maxine JonesState College
2017-01-06

Hot på vintern, varmare på sommaren. Pittoreska, koloniala Afrika stil stad. Mycket intressant.

Osman Altilb
Osman Altilbkhartoum North
2015-02-03

mitt ställe

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 275 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Khartoum är april, med ett genomsnitt på 3 345 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 2 758 SEK per natt. Det är 15 % högre än det genomsnittliga priset 2 339 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Khartoum är den förväntade genomsnittstemperaturen i mars 28,8 °C/83,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 42,3 °C/108,1 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 16,2 °C/61,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Khartoum är Khartoum (KRT) (6,05 km).

Planera en resa till Sudan

I och omkring Khartoum