Jämför och spara på hotell i Khartoum

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Khartoum

Använd vår karta för att hitta hotell nära Khartoum eller sevärdheter som du vill besöka.

Hotell i Khartoum - jämför billiga hotell i Khartoum

Huvudstaden Khartoum i Sudan är byggt där de två Nilenfloderna möttes och är inte som många tror en totalt nersliten och underutvecklad stad, utan är också modern och levande med många skyskrapor och andra höga hus. Här finns även utmärkta museum, vackra torg och trevliga platser att bo på.

Sudan är det största landet i Afrika och huvudstaden Khartoum är både kosmopolitisk och turistvänlig. Befolkningen växer hela tiden och ligger i dagsläget på cirka fem miljoner invånare. Klimatet är framförallt tropiskt. Den varmaste månaden är maj. Hösten börjar i mitten av juli och varar till september. Vintern sträcker sig från oktober till mars med en skön temperatur på cirka 25 grader.

I Khartoum finns flera bra museum, historiska sevärdheter, botaniska trädgårdare och livliga marknader. I centrum finns hotell i alla kategorier. Vanligtvis är det lätt att få tag på ett hotellrum utan tidigare reservation.

Det man bör komma ihåg är att det pågår stridigheter i hela Darfurområdet och flyktingströmmarna är omfattande. Strider har nyligen återupptagits i Södra Kordofan och Blå Nilen. Läget i östra Sudan är labilt. Terrorhot kan förekomma också i områden och på platser som besöks av utlänningar.