Belfast

26 feb. 202027 feb. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Belfast inkluderar Radisson Blu Hotel Belfast, Jurys Inn Belfast och The Stormont Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Belfast genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Belfast

från 528 SEK
från 808 SEK
från 2 443 SEK

Vad säger resenärer om Belfast?

9,8
Historieälskare
8,1
Familjeresenärer
7,4
Äventyrsresenärer
7,3
Nattuggla
6,9
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (55)
Callum Soukup-Croy
Callum Soukup-CroyGlasgow
2016-05-18

En trendig liten stad, perfekt för kultur och shopping och en perfekt helg destination. Kolla in Titanic Belfast museum och Victoria Shopping Centre.

RH
RHBelfast
2016-04-14

Liten stad med massor av bra restauranger. Sight klokt det är bara en handfull i centrum .. våga lite längre och du hittar några bra ställen att besöka.

Anneka
AnnekaNorthampton
2016-03-16

Belfast, enligt min mening, är ett av de mest underskattade städer i Storbritannien, om inte hela Europa. Det är en kreativ stad, full av karaktär och charm. Det finns så mycket att göra och se också! Utforska den rika palett av sin historia, från effekterna av oroligheterna till sina maritima rötter. Upptäck den fantastiska skönheten i det omgivande landskapet, som har inspirerat fantasivärldar som Narnia och Game of Thrones. Ett levande, livliga staden. Missa inte det!

Lorraine M
Lorraine MLondon
2016-02-19

Ta en dag bort på Stena Line Belfast och besöka The Giant Causeway, Titanic utställning osv ... Det är roligt att bara vara på båten och mycket lätt att uppnå. Ferry är från Cairnryan ca 50 minuter från Park Cottage.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 1 145 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Belfast är september, med ett genomsnitt på 1 540 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 1 400 SEK per natt. Det är 1 % lägre än det genomsnittliga priset 1 417 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Belfast är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari 5,1 °C/41,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 19,3 °C/66,7 °F. Den kallaste månaden är december, med en genomsnittstemperatur på 1,5 °C/34,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Belfast är Belfast (BHD) (3,90 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Belfast International (19,72 km)

Planera en resa till Storbritannien